Велинград

Балнеокомплекс Акватоник е разположен в непосредствена близост до езерото Клептуза във Велинград - градът, известен като "СПА столица" на Балканите. Тук се предлага уникална комбинация от балнеолечение и рехабилитация, СПА и Уелнес. Гостите могат да се насладят на единствения по рода си акватоничен басейн.
Велинград
Уникалното съчетание на мек климат, лечебни минерални води и красив природен пейзаж превръщат Велинград в популярна туристическа дестинация и водещ център за СПА туризъм в България и на Балканите. В един от най-красивите паркове на града е разположен хотел Двореца - един от най-големите балнеохотели в страната, който предлага на своите гости уникално съчетание от стил с най-съвременни удобства и изключително разнообразие от СПА услуги под ръководството на висококвалифицирани специалисти.
Велинград
СПА клуб Бор е разположен сред борова гора, недалеч от центъра на Велинград. Той е първият СПА хотел в България с официална атестация от Европейската СПА асоциация. В хотела се прилагат най-съвременните методи в балнеологията, като се използват изцяло качествата на минералните води, с които е известен градът.
Велинград
Резервирай