Бургас

Разположен на плажната ивица в Морската градина на Бургас, само на 15 мин. път от летището и в непосредствена близост до центъра на града, Гранд хотел Приморец е идеалното място както за съвременния делови човек, така и за модерния гост, който търси семейна почивка или пълноценен отдих. Комплексът съчетава елегантен лукс и класически комфорт, уникално местоположение и впечатляващ интериор. Гостите могат да се възползват от благотворното влияние на лечебната кал или да се насладят на релакс и различни процедури в СПА център Приморец.
Бургас
Хотел България е една от емблемите на Бургас. Разположен е на централната пешеходна зона, в близост до административните и финансови институции, търговските центрове и заведенията за хранене и развлечения. Тук гостите ще намерят модерен бизнес хотел с отлично обслужване и комфорт.
Бургас
Бизнес хотел Мираж е елегантен, модерен и луксозен хотел - предпочитан за посещение през цялата година. Удобно място за бизнес клиенти, семинари и конференции. Поради близостта му с две спортни зали и стадион, хотелът е подходящ и за настаняване на спортни отбори.
Бургас
Хотел Аква Бургас се намира близо до Морската градина и пешеходната търговска зона. Съвременен и нов, хотелът притежава характерния за веригата стил и предлага отлични условия за отдих, бизнес и туризъм.
Бургас
Хотел Луксор предоставя на гостите си една отлична комбинация от добра локация, удобства за бизнес клиенти и почиващи. Предлага уютни стаи, конферентна зала, италиански ресторант с лятна градина, лоби бар, фитнес, парна баня, паркинг, интернет.
Бургас
Хотел Форс се намира в центъра на Бургас в непосредствена близост до гарата и автогарата, пристанище Бургас и на 250 м от централния плаж. Комбинацията от добрата локация, конкурентните цени и добрите условия за настаняване правят хотела привлекателно място както за ваканционни, така и за бизнес пътувания.
Бургас
Резервирай