Пловдив

Новотел Пловдив се намира в непосредствена близост до панаирното градче, на 10 минути пеша от Стария град и на 15 от централната търговска улица. Модерен бизнес хотел с висок стандарт на обслужване и най-добро качество на предлаганите услуги.
Пловдив
Разположен в централната част на град Пловдив, на около 20 минути пеша от Стария град, централната търговска улица и в непосредствена близост до един от основните градски булеварди, от където има удобен транспорт до всички части на града. Хотелът разполага с модерен бизнес център и обновен спортно-възстановителен център.
Пловдив
Една от емблемите на Пловдив, разположен в самия център на града, в близост до Стария град, градската градина, пешеходната зона. Днес хотелът съчетава дългогодишните традиции с най-съвременните нововъведения в хотелиерството. На разположение на гостите са разнообразни и многобройни услуги, които са притегателни както за бизнес-посетителите, така и за туристите, посещаващи Пловдив за удоволствие.
Пловдив
Хотел Метропол е разположен в центъра на Пловдив, на 200 м от панаирното градче и на по-малко от километър от Стария град. Модерен бизнес хотел с комфортно обзаведени стаи и отлично обслужване.
Пловдив
Хотел Родопи е част от веригата Minotel. Тук гостите могат да се насладят на комфортно настаняване, отличен сервиз и условия на достъпни цени. Намира се на 5 минути с кола от центъра на Пловдив.
Пловдив
Резервирай