Варна

Гранд хотел Димят е характерен с уникалното си местоположение, модерната си архитектура и отличните условия за конферентни и банкетни мероприятия, както и за активна почивка и релаксация. Разположен е в центъра на града, в непосредствена близост до Морската Градина.
Варна
Гранд хотел Лондон е изискан бутиков хотел, разположен в сърцето на Варна. Сградата е исторически и архитектурен паметник с неповторим облик. През 2012 г. хотелът отпразнува своята 100 годишнина. Гостите могат да се насладят на безупречна и елегантна атмосфера и перфектно обслужване. В близост се намират всички културни и административни забележителности на града - музеи, кина, театърът и операта.
Варна
Бизнес хотел Аква-Варна се намира в широкия център на Варна, на 100 м. от ЖП гарата, в непосредствена близост до туристическата, търговска и пешеходна зона на града, на около 500м. от плажа и Морската градина.
Варна
Хотел Капитол е едно от най-луксозните места за настаняване във Варна. Разположен е в тих квартал в центъра на града, в близост до Морската градина, пешеходната зона и главните културни и исторически обекти.
Варна
Хотел Модус е бутиков бизнес хотел, разположен в центъра на град Варна, близо до входа на Морската градина. Той впечатлява с модерен и изчистен дизайн, който съчетава функционалност, комфорт и внимание към детайла. Хотелът предлага настаняване в 29 единични и двойни стаи, както и в 8 различни по големина апартамента. Хотел номер 1 в България за 2014 г. в класацията на най-големия световен сайт за пътувания „Трип Адвайзър”.
Варна
Поради своето стратегическо местоположение, хотел Черно море предлага отлични условия за бизнес настанявания и почивка. Разположен в идеалния център на град Варна, на пешеходната зона. На метри от хотела се намират главния вход на Морската градина и Фестивалния комплекс. В непосредствена близост са голяма част от културните и исторически забележителности на града, плажната ивица, както и много заведения за хранене и развлечения.
Варна
„Океаник” е нов градски хотел и се намира в центъра на града, в близост до финансовите и обществени институции, пешеходната и търговската зона, операта, театъра на град Варна, както и Катедралния храм „Св. Успение Богородично”. Всички постройки в близост до хотела, както и самият хотел, чиято сграда е построена през 1896 г. са архитектурни паметници, които са запазили излъчването и атмосферата на градската среда от началото на миналия век. През 2009 г. е реновирана и надстроена, но е запазена фасадата в стила на класицизма.
Варна
Резервирай