Модус
Локация
Варна
GPS координати
43.203042, 27.921340
Описание
Принтирай
В хотела:
Хотелът е последовател на "Зелената политика". Тук се използва диодно осветление, енергоспестяващи крушки и енергоспестяващи решения за осветление и климатизация, водоспестяващи аератори в баните на хотела, които намаляват количеството изразходвана вода с 40 % без да се нарушава комфорта на гостите,
100 % рециклирана хартия в офисите на хотела и за опаковките на хотелските аксесоари, минимум химикали и ароматизатори при ежедневното почистване на стаите, а също и при прането на хотелското бельо. Посетителите сами могат да определят колко често да се сменя бельото, имат възможност да получат велосипеди като средство за придвижване, в баните се използва козметика със 100 % натурални съставки, хранителните продукти за бистрото се доставят от местни производители и се използват био продукти, където е възможно. отпадъците се събират разделно и се рециклира.


Услуги:
Конферентната зала на хотел mOdus е с капацитет 40 души. Подходяща е за провеждане на делови срещи, фирмени ивенти, презентации.
Модулната и концепция дава възможност за различни варианти на разположение на работните места. Залата е оборудвана с мултимедиен проектор и екран, лаптоп, DVD, долби съраунд система, флипчартове, телефонни линии и високоскоростен интернет.

Хотел Модус е бутиков бизнес хотел, разположен в центъра на град Варна, близо до входа на Морската градина. Той впечатлява с модерен и изчистен дизайн, който съчетава функционалност, комфорт и внимание към детайла.
Хотелът предлага настаняване в 29 единични и двойни стаи, както и в 8 различни по големина апартамента.
Хотел номер 1 в България за 2014 г. в класацията на най-големия световен сайт за пътувания „Трип Адвайзър”.


 


В хотела

  Сауна   Фитнес   Ресторант   Конферентна зала   Бизнес център   Паркинг
  Wi-Fi интернет   Химическо чистене

В стаята

  Интернет   Tv   Телефон   Климатик   Сешоар   Ютия
  Душ   Вана

Резервирай