Албена

Хотелът се намира на 400 м. от плажа и близо до централната търговска улица. На разположение на гостите са 2 ресторанта, бар салон, лоби бар, винен бар, нощен клуб, модерно и напълно оборудван СПА център с вътрешен басейн, конгресен център с 5 зали, външен басейн и детски басейн с водни атракциони.
Албена
Амелия Супериор е нов корпус /от 2013г. / на хотел Амелия - Албена. Предлага настаняване в 40 просторни съвременно обзаведени стаи. Гостите му ползват удобствата на хотел Амелия и басейните на хотел Лагуна. Включени чадър и шезлонги на плажа. Има отделно фоайе с рецепция, лоби бар и основен ресторант предлагащ интернационална и българска кухня.
Албена
Хотел Арабела бийч се намира на самия плаж и работи по формулата All Inclusive. Разполага с основен ресторант, в който се провеждат тематични вечери, лоби бар, бар край басейна и барбекю. За децата, в хотела се организира програма с аниматори, има детски басейн с водни атракции, предлага се гледане на деца.
Албена
Хотел Гергана се намира на самия плаж и работи по формулата All Inclusive. Разполага с основен ресторант, тераса бар, лоби бар и бар край басейна. Настаняването в хотела е в двойни стаи, единични стаи, малки и големи апартаменти и мезонети. Хотелът разполага с вътрешен и външен басейн. Наблизо се намира резерватът "Балтата".
Албена
Хотел Калиакра е разположен на самия плаж. Хотелът работи по формулата Ultra All Inclusive и разполага с основен ресторант, лоби бар, бар край басейна, снек-бар и lounge бар. Хотелът разполага с открит, закрит и детски басейн, детска градина, детска площадка, анимационна зала.
Албена
Лагуна бийч Албена е разположен сред красив и поддържан парк, на самия плаж. Повечето стаи са с изглед към морето. На разположение на гостите на Лагуна бийч Албена са три басейна: вътрешен, външен и прилежащ детски. Хотелът работи по формулата All inclusive и разполага с основен просторен ресторант, открита тераса и лоби бар. Лагуна бийч Албена има детски кът, сауна и стая за масажи.
Албена
Хотелът се намира на 130 м. от плажа, в близост до двата СПА центъра в хотел Фламинго гранд. Хотелът разполага с конферентна зала с 220 места, с външен басейн и детски басейн, с фризьорски салон и детска градина. Хотелът работи по формулата All Inclusive.
Албена
Хотелът се намира в непосредствена близост до плажа и до центъра на курорта и работи по формулата All Inclusive, като на разположение на гостите са: основен ресторант, снек бар и лоби бар. Хотелът разполага с фризьорски салон, магазин, масажен кабинет, детска градина, външен басейн и детски басейн.
Албена
Хотел Малибу се намира на около 80 м. от плажа и съвсем близо до търговската част на комплекса. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с основен ресторант с открита тераса, лоби бар, снек бар, бар край басейна. В близост до хотела има два тенис корта и мини голф игрище.
Албена
Хотелът се намира в непосредствена близост до аква парка Аквамания и е напълно реновиран през 2014 г. Отстои на около 800 м. от брега на морето, но се осигурява безплатен транспорт до плажа на всеки половин час. Работи по формулата All Inclusive и разполага с няколко ресторанта и бара. В хотела се намира и СПА центърът Ралица Супериор, в който се предлагат множество лечебни и разкрасителни процедури.
Албена
Хотел Фламинго 4* е разположен в централната част на курорта Албена.Той е в непосредствена близост до 5-звездния Фламинго Гранд хотел.Впечатляващ е големия му комплекс от развлекателен басейн с джакузи, плувен басейн и детски басейн с водни атракции. Подходящ е за почивки на семейства с деца. Разстоянието до плажа / където гостите ползват 1 безплатен чадър и 2 шезлонга на стая / е 150 метра.
Албена
Хотелът е единствения по рода си в Албена, насочен е към младежката публика, но е подходящ и за настаняване на семейства. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с основен ресторант, в който се провеждат тематични вечери, снек-бар, лоби бар, външен басейн, детски клуб, площадка за гимнастика и спортни съоръжения наблизо.
Албена
Хотел Алтея се намира в парковата зона на Албена, на тихо и спокойно място. Разстоянието до плажа е около 900 м. За гостите е осигурен безплатен редовен транспорт до плажа на всеки половин час.
Албена
Хотел Амелия се намира на 100 м. от плажа, в центъра на курорта. Хотелът разполага с основен ресторант и обновен модерен лоби бар. През 2013 г. се построяват нови стаи - супериор. В близост има няколко тематични ресторанти, магазини, тенис на корт.
Албена
Хотелът е разположен на самия плаж и работи по формулата All Inclusive. Разполага с ресторант с открита тераса, лоби бар и бар край басейна. В хотела има масажно студио, фризьорски салон, обменно бюро и интернет зала. Съвсем наблизо се намира резерватът "Балтата".
Албена
Вили Магнолия се намират в парковата част на Албена, на около 800 м. от брега на морето. Някои от вилите разполагат с кухня. Предлага се изхранване със закуска, All Inclusive или само наем на вила. Осигурен е безплатен транспорт до плажа.
Албена
Хотел Вита парк се намира на около 900 м. от брега на морето и се осигурява безплатен транспорт до плажа на всеки половин час. Хотелът работи по формулата All Inclusive Plus и разполага с ресторант със специално детско меню, лоби бар, снек бар, бар край басейна и ресторант на плажа. НВ непосредствена близост се намира водният парк Аква мания.
Албена
Хотел Добруджа се намира в близост до централната улица и недалеч от плажа. Хотелът е подходящ както за семеен отдих, така и за провеждане на различни мероприятия, тъй като разполага с три конферентни зали. В хотела има два ресторанта, няколко бара, СПА център.
Албена
Хотел Доростор е разположен на главната търговска улица на Албена в съседство с магазини и заведения за хранене. Разстоянието до плажа е 20 м.
Албена
Хотел Елица е разположен на самия плаж и работи по формулата All Inclusive. Хотелът разполага с ресторант с открита тераса, лоби бар, бар край басейна и бар на плажа. В хотела се организира вечерна, дневна и детска анимация. Хотелът разполага с външен басейн и детски басейн.
Албена
Хотел Калиопа се намира в непосредствена близост до плажа. Хотелът разполага с външен басейн и детски басейн и с най - голямата плажна библиотека в курорта. Ресторантът в хотела е средиземноморски а-ла карт,
Албена
Хотелът се намира в красив парк, на 1000 м. от плажната ивица. Работи на All Inclusive и разполага с ресторант, в който се провеждат тематични вечери, лоби бар и снек-бар. Предлага се детска анимация и развлекателна програма. Хотелът разполага с външен басейн и детски басейн.
Албена
Хотел Магнолия е разположен на около 800 м. от плажа. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с ресторант с организиране на тематични вечери, лоби бар, снек-бар, бар край басейна. В близост до хотела има два СПА центъра, фитнес зала и тенис на корт. За децата се организира анимация, има детски басейн и детски кът.
Албена
Хотелът се намира на самия плаж и работи по формулата All Inclusive. Разполага с основен ресторант, със закрит, открит и детски басейн, тераса със снек-бар. Съвсем наблизо се намира резерватът "Балтата".
Албена
Хотел Нона е разположен на плажа, близо до резервата "Балтата". Хотелът работи на All Inclusive и разполага с основен ресторант с открита тераса, лоби бар, пицария и сладкарница. Гостите на хотела ползват безплатно външния басейн на съседния хотел Елица.
Албена
Комплекс Орхидея се намира на около 1000 м. от плажа, в парковата зона на курорта и се състои от две самостоятелни сгради. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с основен ресторант с тераса, лоби бар, снек бар, бар край басейна, барбекю, външен басейн, анимация, плажна библиотека.
Албена
Комплексът се намира на около 800 м. от брега на морето, но осигурява безплатен транспорт до плажа на всеки половин час. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с ресторант с диетичен и детски бюфет, барбекю. На територията на хотела има два басейна - за възрастни и деца, СПА център с вътрешен басейн, сауна, кабинети за масаж, лечебни процедури.
Албена
Хотел Сенди бийч се намира на плажната алея и работи по формулата All Inclusive. Разполага с основен ресторант с организиране на тематични вечери, лоби бар и бар край басейна. В хотела се организира разнообразна спортна и развлекателна анимация, има детски клуб и детска дискотека, тенис на маса и тенис на корт.
Албена
Хотел Славуна се намира на самия бряг и работи по формулата All Inclusive. Разполага с ресторант с външна тераса, лоби бар, снек бар, външен и вътрешен басейн, фитнес, детска площадка, детски басейн.
Албена
Хотел Добротица се намира в близост до търговската улица, на тихо място, но и близо до брега на морето. Хотелът е подходящ за семейни почивки. Работи по формулата All Inclusive и разполага с основен ресторант с тераса, лоби бар и бар край басейна. Хотелът разполага с външен басейн, в близост има тенис кортове.
Албена
Хотел Камелия се намира в централната часта на Албена и на 50 м. от плажа. В непосредствена близост е ресторантът на хотел Доростор, който клиентите на хотел Камелия ползват, тенис корт, мини голф, разнообразие от водни спортове.
Албена
Хотел Лора е разположен на 400 м от плажа в парковата част на Албена и предлага възможност за почивка на атрактивни цени. Осигурен е безплатен редовен транспорт до плажа на всеки половин час.
Албена
Хотелът се намира на 100 м. от плажа и в непосредствена близост до търговската част на курорта. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с вътрешен и външен ресторант, лоби бар, снек бар и Ice бар. Хотелът разполага с външен басейн с детска секция към него, организират се спортни и развлекателни програми от професионален екип от аниматори.
Албена
Хотел Панорама е разположен в парковата зона на Албена на разстояние 600 м от плажната ивица. Основно реновиран през 2008 г. Осигурен е безплатен редовен транспорт до плажа на всеки половин час.
Албена
Резервирай