Дюни

Хотел Марина Роял Палас е разположен на самия бряг. Работи по формулата All Inclusive и разполага с два ресторанта - с българска и италианска кухня. Гостите на хотела могат да се възползват от открит и закрит плувен басейн, СПА център с джакузи, сауна, парна баня, фитнес зала, тенис корт, тенис на маса, водни спортове и разнообразни шоу и развлекателни програми, детски площадки, клубове и анимация.
Дюни
Хотел Белвил се намира на 300 м. от плажа, работи по формулата All Inclusive и разполага с италиански а-ла-карт ресторант и с лоби бар. От мястото, където се намира хотела, се разкрива красива гледка към целия залив. Гостите могат да се възползват от всички спортни и водни съоръжения на територията на курорта, развлекателни програми, детски площадки, анимация.
Дюни
Хотел Марина бийч се намира до залива, на няколко минути от плажа. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с основен ресторант, бар край басейна и бар на плажа. Гостите могат да се възползват от външния басейн с детска част към него, тенис корт, тенис на маса, водни спортове и разнообразни шоу и развлекателни програми, детски площадки, клубове и анимация.
Дюни
Хотел Пеликан се намира на около 400 м. от плажа. Хотелът работи по формулата All Inclusive и разполага с основен ресторант с тераса, лоби бар, снек бар и бар край басейна. На разположение на гостите са целодневна анимация, водни спортове, тенис кортове, тенис на маса, детски площадки, детски басейни, сауна, джакузи, парна баня, фризьорски салон, козметичен салон, масаж, закрит басейн и конферентна зала.
Дюни
Комплексът е разположен на около 400 м. от брега и се състои от четири хотелски сгради и къщи с апартаменти/ фамилни стаи. Холидей Вилидж работи по формулата All Inclusive и разполага с основен и италиански ресторант с тераси и българска механа. Гостите могат да се възползват от целодневна анимация, басейни, водни спортове и развлекателни програми, детски площадки и забавления за деца.
Дюни
Резервирай