Китен

Хотел Каменец е модерен и комфортно обзаведен и предоставя добри условия за почивка на своите гости. Разположен е на първа линия на северния плаж на Китен.
Китен
Хотел Принцес Резиденс се намира на самия плаж и разполага с ресторант с тераса с изглед към морето, барбекю, пицария, нощен клуб, външен басейн, СПА център, фитнес зала, сауна, джакузи, солариум, казино, конферентна зала.
Китен
Хотел Сигма се намира в непосредствена близост до северния плаж на Китен. На гостите си той предлага предимствата на доброто местоположение, съвременно обзавеждане и безупречно обслужване на атрактивни цени.
Китен
Хотел Ариана се намира на 200 м от северния плаж на Китен. Заобиколен е от букова гора и предлага отлични условия за семейна почивка на атрактивни цени.
Китен
Хотел Континентал 9000 се намира на около 100 м. от южния и на 300 м. от северния плаж на Китен. Работи целогодишно и предлага отлични условия за почивка и развлечения.
Китен
Оникс е нов модерен хотел. Намира се в центъра на Китен. Разстоянието до южния плаж е 200 м, а до северния - 500 м. Хотелът е с централна климатизация и луксозно обзавеждане.
Китен
Парк хотел Рилена е разположен сред градина на 300 м от плажа в близост до Дяволската река. Центърът на Китен отстои на около 200 м. Мястото е спокойно, което го прави много подходящо за семейна почивка
Китен
Хотел Елмар се намира на 100 м от плажа Атлиман. Разположен е сред градина и предлага много добри условия за пълноценна почивка.
Китен
Хотел Кипарис е открит през 2005 година и предлага комфортно и съвременно обзавеждане. Разположен е в центъра на града, разстоянието до плажа е около 300 м.
Китен
Резервирай