Св. св. Константин и Елена

Хотелът е разположен на 200 м. от плажа и работи по формулата All Inclusive Premium. Комплекс Гранд хотел Варна разполага с няколко ресторанта: на плажа, барбекю ресторант, италиански, азиатски и средиземноморски ресторант, няколко различни бара и сладкарница. Комплексът разполага с тенис на корт, фитнес център, модерен СПА център с богата гама от процедури и сауна. За децата има осигурени детски площадки, басейни с водни атракции, анимация.
Св. Константин и Елена
Четиризвездният хотел Аква Азур се намира в най – стария черноморски курорт “Св. Св. Константин и Елена” и е в непосредствена близост до град Варна и двореца Евксиноград. Хотелът отстои на 150м от плажната ивица и благодарение на своята уникална архитектура, предлага разкошна, спираща дъха панорама.
Св. Константин и Елена
Хотелът е разположен на няколко метра от плажа работи на All Inclusive Premium. Хотел Долфин разполага с няколко ресторанта: ресторант на плажа, ресторант барбекю, италиански, азиатски и средиземноморски ресторант, няколко бара и сладкарница. Хотелът разполага с тенис корт, фитнес център, модерен СПА център с широк спектър от процедури и сауна. За децата има детски площадки, плувни басейни с водни атракции, детска анимация.
Св. Константин и Елена
Хотелът е разположен на първа линия и работи на All Inclusive Premium. Хотел Долфин Марина разполага с няколко ресторанта: ресторант на плажа, ресторант барбекю, италиански, азиатски и средиземноморски ресторант, няколко бара и сладкарница. Хотелът разполага с тенис корт, фитнес център, модерен СПА център с широк спектър от процедури и сауна. За децата има детски площадки, плувни басейни с водни атракции, детска анимация.
Св. Константин и Елена
Комплексът Естрея Палас и Резидънс се намира в непосредствена близост до манастира "Св. Св. Константин и Елена" в централната част на курорта. Разстоянието до плажа е 250 м. Естрея Палас е наследник на първия хотел в курорта и е основно реновиран през 2004 г., а Естрея Резидънс е построен през 2008 година. Хотелите предлагат на своите гости уют, спокойствие и съвременни удобства.
Св. Константин и Елена
Хотелът е разположен на 90 м. от плажа и работи по формулата All Inclusive Premium. Хотел Лебед разполага с няколко ресторанта: на плажа, барбекю ресторант, италиански, азиатски и средиземноморски ресторант, няколко различни бара и сладкарница. Хотелът разполага още с тенис на корт, фитнес център, модерен СПА център с богата гама от процедури и сауна. За децата има осигурени детски площадки, басейни с водни атракции, анимация.
Св. Константин и Елена
Хотелът е разположен на първа линия и работи на All Inclusive Premium. Хотел Рубин разполага с няколко ресторанта: ресторант на плажа, ресторант барбекю, италиански, азиатски и средиземноморски ресторант, няколко бара и сладкарница. Хотелът разполага с тенис корт, фитнес център, модерен СПА център с широк спектър от процедури и сауна. За децата има детски площадки, плувни басейни с водни атракции, детска анимация.
Св. Константин и Елена
Комплекс Сплендид е разположен в най-стария и красив български курорт – Св. Св. Константин и Елена (на 8 км от гр. Варна) сред уникален естествен парк, намиращ се на 500 м. от плажа. Комплекса разполага с 22 апартамента с една и с две спални.
Св. Константин и Елена
Хотел Глория е разположен непосредствено до красив парк, само на 5 минути пеша до плажа в курорта Св. Св. Константин и Елена. В близост до него, на около 250 м. се намира плувен басейн с топла минерална вода. Хотел Глория работи на база All Inclusive.
Св. Константин и Елена
Три звездният Хотел Йо се намира в западната част на курорта св. св. Константин и Елена. Работи целогодишно и е на 350 м. от плажа. Има открит басейн, ресторант и лоби - бар. На близо има магазини и автобусна спирка.
Св. Константин и Елена
Кристел е нов бутиков хотел, разположен в курорта Св.св.Константин и Елена. Изискан и стилен, този четириетажен хотел демонстрира философията ни за отношение към всеки детайл и перфектно обслужване. Много внимание е отделено за създаването на забележителната му атмосфера, отличаваща се с използваните естествени материали и пищната зеленина. Елегантни аксесоари, модерно авторско изкуство, дърворезба, изящни тераси и сенници от ковано желязо, махагонови мебели и оригинални скулптурни композиции му придават изискан завършек.
Св. Константин и Елена
Русалка е малък двузвезден хотел, разположен сред зеленина, до търговския център на курорта. Намира се на 350 м от плажа до Гранд хотел Варна. На разположение на гостите са дневен бар и кафе-сладкарница, а ресторант ползват в съседния хотел Глория.
Св. Константин и Елена
Резервирай