Ривиера

Империал е впечатляващ по дизайн, атмосфера и качество на услугите. Два са основните акценти в предлагането на хотела: конгресен център с най-добрите условия за делови туризъм и СПА център в средиземноморски стил. Предлага охраняем паркинг, магазини, художествена галерия, няколко вида ресторанти и барове, открит и закрит басейн с минерална вода.
Ривиера
Пет звездният Ривиера бийч e най-новият и най-големият хотел във ваканционен клуб Ривиера. Общата архитектура наподобява две дъги, отворени към 2 открити басейна с минерална вода, бар-басейн, мини детски кът, заобиколени от цветя и зеленина и Рибен ресторант до плажната ивица. Той е с най-голямата конферентна зала в комплекса – 300 места и с модерен СПА и уелнес център с предлагане на калолечение.
Ривиера
Основно реновиран през 2005г., потънал в пищна растителност и цветя, „Лотос” е подходящ за семейни почивки и конферентен туризъм. Луксозно обзаведени и климатизирани стаи и апартаменти, всички с изглед към морето.
Ривиера
Оазис е основно обновен и предназначен за гости с изтънчен вкус. Обособени са 5 стаи и 15 апартамента, два от които разполагат с тераси над морския бряг. Акцентът на бутик хотел „Оазис” са инфинити-басейнът, който почти се слива с морето и ресторант La Terrasse, който е в средиземноморски стил.
Ривиера
Три звездният хотел Нимфа е част от Ваканционен клуб Ривиера. Работи на база изхранване All inclusive и влючен пакет услуги: вход в закрит минерален басейн в хотел Империал и в открит минерален басейн пред хотел Лотос, чадър на плажа и на открития басейн на помещение, шезлонг на плажа и на открития басейн на пълноплащащо лице, водно колело през юни-септември (с резервация), паркинг, WiFi на лоби и рецепция.
Ривиера
Резервирай