Тиймбилдинг с каяци по река Янтра 2019
Продължителност
3 дни / 2 нощувки
Транспорт
Автобус
от 90 лв.
Маршрут
с. Долна Студена - с. Беляново; с. Беляново - Дунав, с. Кривина
 
Програма
Принтирай
Цена: от 90 лв. на участник.
Минимална група: 12 участника. Цената се определя в зависимост от това, дали мероприятието е през седмицата или в почивни дни, от размера на групата, брой дни, нощувките, изхранване, както и от други специфични изисквания. Конкретна оферта се изготвя за всяко запитване след уточняване на детайлите.

Период за резервации: 01.05- 01.10.19

Настаняване:
В палатки или в селска къща ( двойни и тройни стаи)

Местоположение:
Около: 270 км от София

Информация:
Плаването е в спокойни води, подходящи за начинаещи, има релаксиращ характер, няма сериозни препятствия и бурни участъци. Въпреки това, винаги съществува опасност от преобръщане, затова се осигуряват спасителни жилетки. Участниците могат да спират за почивка, да събират лодките като сал, и да се наслаждават на красивите гледки и да се къпят. Преди плаването се провежда инструктаж за техника на гребането, безопасност и основна необходима информация. Продължителност на плаването: 2-5 часа на ден, в зависимост от Вашето желание. Това се договаря предварително и инструкторите следят за изпълнението на програмата.
По време на плаването, можете да видите красиви гледки в каньона на река Янтра, скали, пещери, гори. Там са обиталищата на много птици: чапли, корморани, щъркели, пчелояди, авлига и др.

Ден 1:
Плаването започва до бента, близо до село Долна Студена и продължава до въжения мост при село Беляново. Маршрут: 17,5 км. Влизаме в каньона на реката с уникални скали, където живеят множество птици. Ориентировъчно време за плаване: 5 часа.

Ден 2:
Плаване от село Беляново до мястото където река Янтра се влива в Дунава. Кратко плаване по р. Дунав до село Кривина, където има изход на асфалтов път. Маршрут: 9,5 км. Ориентировъчно време за плаване: 3 часа.

В цената включва:
Настаняване на палатки за 2 нощувки, оборудване за каякинг, инструктаж и 2 дни плаване.

В цената не включва:
Транспорт, храна, шалте, спален чувал, настаняване в селска къща и други услуги, които предлагат по проект ГодЗИЛа -131. Те могат да се поръчат допълнително.

Резервации:

50 % авансово плащане от общата цената на тимбилдинга с ДДС - до 7 дни след писмено потвърждение на резервацията и получаване на проформа фактура по настоящата оферта.
50 % финално плащане - 30 дни преди заминаването на групата.

Счита се, че офертата е приета, когато това е направено по е-мейл. Резервацията се счита за валидна в момента, в който сумата по авансовото плащане постъпи в сметката на Балкан Експрес ЕООД в пълния договорен размер.

Анулации и неустойки:

При анулация на участник по малко от 30 дни преди заминаването на групата, клиентът дължи неустойка в размер на извършеното авансово плащане за този участник. При форсмажорни обстоятелства, на клиента е възможно възстановяването на пълната сума, ако анулира цялото мероприятие.Този Тиймбилдинг е част от Проекта ГодЗИЛа -131. Повече може да научите:www.balex.bg/project_GodZILla

Резервирай