Тиймбилдинг с каяци по язовир Студен Кладенец 2019
Продължителност
3 дни / 2 нощувки
Транспорт
Автобус
от 90 лв.
 
Програма
Принтирай
Цена 90 лв. при минимум 12 човека!
Период за резервации: 01.05- 01.10.19

Настаняване:

На палатки в живописна местност с чешма в близост или в ловна хижа с удобства в стаи по двама.

Местоположение:

На около 310 км от София;

Информация за мероприятието:

Лагерът и плаването в този водоем дават възможност да се насладим на уникални гледки и природа. Районът е много богат на диви бозайници и птици. Срещите с елени, кошути, сърни и сръндаци са чести и вълнуващи, през поляните притичват зайци, таралежи шумят в тревата, а над главите ни се реят богато разнообразие от птици, включително и лешояди.

Първи ден:

Гребането започва с малко повече усилия, можем да достигнем до Коньовския водопад и студеният вир под него, заедно с красивият залив, в който са скрити.

Втори ден:

Можем да изследваме скалистият каньон на река Перперешка и да зърнем високите гнезда на лешоядите.

Цената включва:

Настаняване 2 нощувки в разпънати от нас палатки, екипировка за каяци, инструктаж и 2 дни плаване.

Цената не включва:

Транспорт, изхранване, шалтета и чували за палатка, настаняване в хижа по желание и всички допълнителни услуги предлагани от Проекта ГодЗИЛа- 131 които може да поръчате допълнително.

Резервации:

50 % авансово плащане от общата цената на тимбилдинга с ДДС - до 7 дни след писмено потвърждение на резервацията и получаване на проформа фактура по настоящата оферта.
50 % финално плащане 30 дни преди заминаването на групата.

Счита се, че офертата е приета, когато това е направено по е-мейл. Резервацията се счита за валидна в момента, в който сумата по авансовото плащане постъпи в сметката на Балкан Експрес ЕООД в пълния договорен размер.

Анулации и неустойки:

При анулация на участник по малко от 30 дни преди заминаването на групата клиента дължи неустойка в размер на извършеното авансово плащане за този участник. При форсмажорни обстоятелства на клиента е възможно възстановяването на пълната сума ако анулира цялото мероприятие.

Този Тиймбилдинг е част от Проекта ГодЗИЛа- 131 повече може да научите тук: www.balex.bg/project_GodZILla

Резервирай