Тиймбилдинг с каяци и колелета - с. Медвен 2019
Продължителност
3 дни / 2 нощувки
Транспорт
Автобус
от 120 лв.
 
Програма
Принтирай
Цена 120 лв. на участник.
Минимална група: 12 участника. Цената се определя в зависимост от това, дали мероприятието е през седмицата или в почивни дни, от размера на групата, брой дни, нощувките, изхранване, както и от други специфични изисквания. Конкретна оферта се изготвя за всяко запитване след уточняване на детайлите.

Период за резервации: 01.05- 01.10.19

Настаняване:

На палатки в живописна местност с река и водопад в близост или във Възрожденски къщи с удобства в стаи по двама за допълнително заплащане.

Местоположение:

На около 350 км от София;

Информация за мероприятието:

Този тиймбилдинг е вдъхновен от природата на България и богатата история, която ехти във всеки ъгъл на Балкана. Неслучайно избрахме родното място на Захари Стоянов, село Медвен - за да Ви поканим на едно приключение, което ще ни завърне към корените на българското Възрождение и ще ни позволи да се докоснем до невероятната природа на Стара планина.

Ден 1:

Среща на брега на язовира до с. Манолич. Инструктаж. Плаване в красивите меандри на река Луда Камчия, в частта, където прераства в язовир Камчия. Маршрутът предлага чудесни горски пейзажи. Има възможност да се спира за почивка и плуване. Плаването продължава 3 – 5 часа. Нощувка.

Ден 2:

Селска закуска. Инструктаж и игра с ориентиране до водопад - Синия вир.(Играта може да се направи с планински велосипеди). Плуване и забавления на водопада. След играта работен обяд с осигурен от нас кетеринг (сандвич, вода, кафе или чай). Обсъждане на Тимбилдинга и лекция с лектор по избрана от Вас тема изнесена сред природата или в двора на една от Възрожденските къщи. Отпътуване.

Цената включва:

Настаняване 2 нощувки в разпънати от нас палатки, екипировка за каяци, колела, игра с ориентиране, плаване с каяци, инструктажи, закуска, вода в лагера и лекция с лектор по избрана от Вас тема изнесена сред природата или в двора на една от Възрожденските къщи + кетеринг.

Цената не включва:

Транспорт, обеди и вечери, шалтета и чували за палатка, настаняване във Възрожденски къщи в село Медвен, и всички допълнителни услуги предлагани от Проекта ГодЗИЛа - 131 които може да поръчате допълнително.

Резервации:

50 % авансово плащане от общата цената на тимбилдинга с ДДС - до 7 дни след писмено потвърждение на резервацията и получаване на проформа фактура по настоящата оферта.
50 % финално плащане - 30 дни преди заминаването на групата.

Счита се, че офертата е приета, когато това е направено по е-мейл. Резервацията се счита за валидна в момента, в който сумата по авансовото плащане постъпи в сметката на Балкан Експрес ЕООД в пълния договорен размер.

Анулации и неустойки:

При анулация на участник по малко от 30 дни преди заминаването на групата, клиентът дължи неустойка в размер на извършеното авансово плащане за този участник. При форсмажорни обстоятелства, на клиента е възможно възстановяването на пълната сума, ако анулира цялото мероприятие.

Този тимбидинг е част от Проекта ГодЗИЛа - 131. Повече информация може да получите тук: www.balex.bg/project_GodZILla

 

 #ПроектГодЗИЛа131 #ProjectGodZILa131 #годЗИЛа131 #godZILa131

Резервирай